akVanuit een gelijkwaardige en betrokken houding en veiligheid wil ik u helpen om meer inzicht in uzelf te krijgen, om uw klachten te laten verminderen en weer meer bij uw eigen kracht te kunnen komen.

Door ervaring binnen de hulpverlening, ben ik me zeer bewust van de verwevenheid van problemen. Van materiële en immateriële problemen; van de impact van iemands achtergrond, opvoeding, gezinssituatie en levensomstandigheden op het ontstaan en/of in stand houden van problemen.

Opleiding en werkervaring
Nadat ik in 1989 was afgestudeerd aan de Hoger Laboratorium Onderwijs (HLO), ben ik 10 jaar werkzaam geweest als chemisch analist.

Van 1995 tot 1999 heb ik de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan in ’s-Hertogenbosch en aansluitend ben ik gaan werken als algemeen maatschappelijk werker.

In 2006 ben ik afgestudeerd in de Gezondheidswetenschappen, afstudeerrichting Geestelijke Gezondheidskunde, aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens heb ik aan de Open Universiteit de opleiding tot psycholoog gedaan. Vanaf 2011 ben ik werkzaam als psycholoog bij psychologenpraktijken in Nijmegen waar ik zowel kortdurende als langdurige behandelingen heb gegeven. In januari 2015 heb ik de postacademische opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond.

Werkwijze
Als psycholoog ga ik samen met de cliënt onderzoeken welke behandeling het meest passend is. Dat kan een inzichtgevende behandeling zijn, een klachtgerichte behandeling of een combinatie hiervan. Ik maak gebruik van verschillende technieken en methodieken binnen de psychologie. Meer specifiek maak ik gebruik van de behandelmethode Eye Movement Desensitization & Reprocessing (EMDR), voor mensen die last blijven houden van een schokkende gebeurtenis of mensen die kampen met fobieën of angsten. Voor meer informatie zie EMDR.

Registratie
Psycholoog NIP
BIG geregistreerd GZ-psycholoog: 99919267925

Beroepsverenigingen

  • Nederlands Instituut voor Psychologen
    www.psynip.nl
  • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten
    www.LVVP.info
  • Vereniging EMDR Nederland, www.emdr.nl